Hos oss hittar ni högpresterande, och hållbart tillverkad granitkeramik.

Naturliga råvaror, kombinerat med  patenterade produktionstekniker, gör det möjligt att skapa ett högteknologiskt material med ett brett användningsområde. 

Vi erbjuder plattor upp till 300x 150 cm, olika tjocklekar som kan användas allt från badrum till bänkskivor samt ventilerade fasader.

Upptäck vårt sortiment

Kategorier

Vi har endast högpresterande granitkeramik i vår kollektion.

Fullkropp, en kompakt och frostsäker massa, resistenta mot kemiska attacker. 

Av denna anledning är de en garanti för stabilitet och hållbarhet med tiden, lämpliga för både interiör och exteriör användning.

Besök vår

REA

795,00 kr1.795,00 kr

REA

595,00 kr1.495,00 kr

REA

549,00 kr1.495,00 kr

Nyheter

Nu erbjuder vi även​

Bänskivor från Sapienstone.

Alternativ

Ett par ord om oss

Nuovo fokuserar på naturliga material med goda tekniska egenskaper. Våra högpresterande produkter kommer från Italiens ledande tillverkare, och är skapade med den senaste produktionstekniken inom keramik området. Vårt mål är att erbjuda ett sortiment med många kombinationsmöjligheter och som passar i det skandinaviska hemmet. Vi ser det som en självklarhet att våra produkter är miljövänligt tillverkade och certifierade. Till exempel så uppfyller materialen kriterierna för både LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) och USGBC (The United States Green Building Council) och passar för så kallade ekohus då produkterna även uppfyller kraven för ISO 9001 – Produktkvalitet och ISO 14001 – Miljövänlig tillverkning.

Kontakta oss