Hos oss hittar ni högpresterande, hållbart tillverkad granitkeramik.

Naturliga råvaror, kombinerat med avancerade patenterade produktionstekniker, gör det möjligt att erhålla högteknologiska material med ett brett användningsområde. 

Vi erbjuder plattor upp till 300x 150 cm, olika tjocklekar som kan användas allt från badrum till bänkskivor samt ventilerade fasader.

Upptäck vårt sortiment

Kategorier

Vi har endast högpresterande granitkeramik i vår kollektion.

Fullkropp, en kompakt och frostsäker massa och de är resistenta mot kemiska attacker. Av denna anledning är de en garanti för stabilitet och hållbarhet med tiden, lämpliga för både interiör och exteriör användning.

Besök vår

AGLO Tahiti

595,0 kr1.295,0 kr

AGLO Agate

595,0 kr1.295,0 kr

AGLO Shell

595,0 kr1.295,0 kr

AGLO Pearl

595,0 kr1.295,0 kr

Pierres Chambord

595,0 kr1.195,0 kr

ULTRA VERDE

1.495,0 kr2.795,0 kr

Nyheter

Aktiva Ytor

Nu kan vi erbjuda en unik högteknologisk serie. ACTIVE Clean Air & Antibacterial Ceramic ™ erhålls genom applicering vid en hög temperatur av mikrometriska partiklar av titandioxid (TiO2), som genom att utnyttja fotokatalysprocessen möjliggör antiföroreningar och antibakteriella effekter, vilket bidrar till att förbättra livskvaliteten. Till skillnad från andra produkter som finns tillgängliga på marknaden används titandioxid i mikrometrisk form snarare än nano metrisk form. På grund av deras mycket små storlek anses nanopartiklar vara farliga för människors hälsa och miljön.

AKTIVA YTOR är en fotokatalytisk produkt som kan aktivera alla fotokatalytiska materials egenskaper:

– Antibakteriell effekt
– Anti-föroreningseffekt
– Anti-föroreningseffekt

Smuts fastnar inte tack vare de nya hydrofila egenskaperna hos den fotokatalytiska ytan.

Eliminerar dålig lukt, luktande organiska molekyler försämras och förstörs tack vare de aktiva ytornas fotokatalytiska egenskaper.

Active är världens enda keramiska golv- och väggplattor med ISO 10678: 2010, ISO 27448-1: 2008 och ISO 27447: 2009-certifiering.

Inspiration

Ett par ord om oss

Nuovo fokuserar på naturliga material med goda tekniska egenskaper. Våra högpresterande produkter kommer från Italiens ledande tillverkare, och är skapade med den senaste produktionstekniken inom keramik området. Vårt mål är att erbjuda ett sortiment med många kombinationsmöjligheter och som passar i det skandinaviska hemmet. Vi ser det som en självklarhet att våra produkter är miljövänligt tillverkade och certifierade. Till exempel så uppfyller materialen kriterierna för både LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) och USGBC (The United States Green Building Council) och passar för så kallade ekohus då produkterna även uppfyller kraven för ISO 9001 – Produktkvalitet och ISO 14001 – Miljövänlig tillverkning.

Kontakta oss