Nuovo erbjuder kakel, klinker och mosaik för kvalitetsmedvetna kunder.

Vi har ett brett sortiment, med många kombinationsmöjligheter som är anpassade för skandinavisk design.


Sortiment

Material med Kvalitet

Allt vårt material tillverkas av dem främsta företagen inom keramik. Materialet tillverkas med hundra procent naturliga mineraler och innehåller inga artificiella färger, vaxer eller bindemedel. Produkterna är både slitstarka och hållbara vilket ger de en lång livslängd. Allt material och vatten som används vid tillverkning återanvänds vid nästa tillverkning.


Italienskt kakel & Klinker

Vi importerar klinker och kakel från Italien som passar det skandinaviska hemmet. I vårt utbud hittar du både mörka och ljusa toner, olika ytor och texturer.  Oavsett om du letar efter något blankare och lyxigt eller en betongkänsla så har vi något som passar dig. Alla våra produkter är miljövänligt tillverkade och avger inga skadliga ämnen.

Ett par ord

Om oss

 
Nuovo fokuserar på naturliga material med goda tekniska egenskaper. Våra  högpresterande produkter kommer från Italiens ledande tillverkare, och är  skapade med den senaste produktionstekniken inom keramikområdet. Vårt mål är att erbjuda ett sortiment med många kombinationsmöjligheter och som passar i det skandinaviska hemmet.

Vi ser det som en självklarhet att våra produkter är miljövänligt tillverkade och certifierade. Till exempel så uppfyller materialen kriterierna för både LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) och USGBC (The United States Green Building Council) och passar för så kallade ekohus då produkterna även uppfyller kraven för ISO 9001 – Produktkvalitet och ISO 14001 – Miljövänlig tillverkning.

Nordic

Kontakt

Eller ring oss på

0762 - 022 122

Scroll to Top